COMUNICAT: MascaretesAndorra ha entregat més de 5.000 mascaretes al Govern d’Andorra

MascaretesAndorra ha entregat, entre dissabte 28 de març i dimecres 1 d’abril, un total de 1.838 mascaretes al Govern d’Andorra, havent-se entregat fins a dia d’avui més de 5.000 mascaretes.


Aquestes mascaretes provenen del conjunt de ciutadans i tallers d’arreu del país que actualment col·laboren voluntàriament amb la xarxa, els quals segueixen les directrius tècniques i de seguretat que ha facilitat el Ministeri de Salut del Govern d’Andorra per a l’elaboració de les unitats.


Les mascaretes van destinades a totes aquelles persones que es troben exposades diàriament a la COVID-19 o les persones més vulnerables (gent gran o immune deprimits). No s’utilitzaran en el cos sanitari.


El Govern d’Andorra és qui distribueix les mascaretes elaborades i ja ha començat distribuir-les a tots els col·lectius afectats.


Si es forma part d’aquests col·lectius i es vol adquirir mascaretes, s’ha d’enviar un correu electrònic a la següent adreça: MascaretesCasolanes@govern.ad


La xarxa de producció de mascaretes continuarà elaborant-ne més, les quals seran entregades en els pròxims dies.


Per una altra banda, volem informar que la iniciativa “Voluntaris Covid19 Andorra” ( http://www.voluntariscovid19andorra.com ) continuarà donant suport logístic a la nostra iniciativa.


També, volem donar les gràcies a la multitud de missatges d’agraïment que ens han fet arribar moltes persones que han rebut les nostres mascaretes.


Ens en sortirem!
MascaretesAndorra

Please follow and like us:
error0
Tweet 20
fb-share-icon20