COMUNICAT: MascaretesAndorra ja ha entregat més de 2.000 mascaretes al Govern d’Andorra

MascaretesAndorra ha fet una tercera entrega de 633 mascaretes al Govern d’Andorra, aquest migdia. D’aquesta manera, ja s’han entregat més de 2.000 mascaretes.

Aquestes mascaretes provenen del conjunt de tallers i ciutadans d’arreu del país que actualment col·laboren amb la xarxa, els quals segueixen les directrius tècniques que ha facilitat el Ministeri de Salut del Govern d’Andorra per a l’elaboració de les unitats.

Les mascaretes permeten la reutilització, ja que es poden netejar a temperatura de 60º i esterilitzar-les tantes vegades com sigui necessari.

Les mascaretes van destinades a totes aquelles persones que es troben exposades diàriament a la COVID-19 o les persones més vulnerables (gent gran o immune deprimits). No s’utilitzaran en el cos sanitari. El Govern d’Andorra és qui s’encarrega de distribuir a tots els col·lectius afectats.

Si es forma part d’aquests col·lectius i es vol adquirir mascaretes, s’ha d’enviar un correu electrònic a la següent adreça: MascaretesCasolanes@govern.ad

La xarxa de producció de mascaretes continuarà elaborant-ne més, les quals seran entregades en els pròxims dies.

La solidaritat i acció col·lectiva ciutadana creada en aquesta iniciativa demostra la capacitat imparable que tenim com a país per resoldre situacions excepcionals, com la viscuda. Gràcies a tots els que ens ajudeu, col·laboreu o feu arribar el nostre missatge arreu.

Ens En Sortirem!

MascaretesAndorra

Please follow and like us:
error0
Tweet 20
fb-share-icon20