COMUNICAT: Gràcies per l’allau de peticions de col·laboració: seguim treballant!

Actualment hem rebut més de 500 correus electrònics i peticions de col·laboració a la xarxa “Mascaretes Andorra”. Us agraïm molt la vostra predisposició per formar part d’aquesta xarxa ciutadana.

Per aquest motiu, hem creat una sèrie de indicacions perquè cadascú de vosaltres pugueu realitzar les mascaretes a casa amb materials que podeu tenir l’abast: com poden ser roba de cotó (com, llençols vells), plàstic (bosses de plàstic fines de la compra de fruita i verdura…), gomes (elàstiques, de roba o cautxú) . D’aquesta manera tothom podrà contribuir a fer mascaretes, sota els criteris del ministeri de Salut, de manera casolana.

Els materials que utilitzeu han de seguir les directrius marcades pel Ministeri de Salut que consten a la guia de confecció. També, cal tenir en compte que s’han de rentar per tal de poder-les reutilitzar i esterilitzar.

A la web de “Mascaretes Andorra”, podreu tenir accés a la guia i al vídeo-tutorial de com realitzar les mascaretes: http://www.voluntariscovid19andorra.com/mascaretes/

A partir d’ara, us demanem que no ens envieu més peticions perquè actualment ja tenim molta gent treballant en la xarxa de confecció de mascaretes. No obstant, la vostra col·laboració pot ser demanada en qualsevol moment.

Aquesta allau de missatges demostra que som un país imparable i solidari i que davant les adversitats sabem unir-nos per treballar tots plegats.

Ara, el més important és respectar escrupolosament les recomanacions que ens fa el Ministeri de Salut: QUEDA’T A CASA!

També, volem agrair la col·laboració i la implicació dels tallers de costura i confecció que s’han posat en contacte amb la xarxa i amb els qui mantenim un contacte constant per tal de realitzar un bon nombre de mascaretes amb la màxima celeritat possible.

A més a més, volem agrair les institucions i organitzacions del país que ens han demanat col·laborar amb la nostra xarxa.

En aquest sentit, les mascaretes confeccionades es lliuraran al Ministeri de Salut per tal que les pugui facilitar a qui consideri prioritari el seu ús.

Entre totes i tots podem col·laborar en protegir-nos d’aquest virus!

ENS EN SORTIREM!

Mascaretes Andorra

Please follow and like us:
error0
Tweet 20
fb-share-icon20